Reinders is een Nederlands modelabel, eigendom van en gemaakt door de tweelingzusjes Julie en Marie Reinders. Reinders staat bekend om de opvallende items uit hun collecties en zijn een groot succes in Nederland. De kracht van het merk ligt in het aanbieden van hoogwaardige ontwerpen en luxe materialen tegen betaalbare prijzen.

Het succes van Reinders

Ooit zijn de Reinders zusjes begonnen als model. Vervolgens zijn ze doorgegaan als ontwerpsters. De enorme groei van hun merk komt deels voort uit de populariteit die zij kennen via social media. Verschillende online ‘influencers’ zouden via social media kanalen zoals instagram hebben bijgedragen aan het succes van Reinders. Op de website zie je dan ook de vele bekende namen terug van de personen die het merk hebben gedragen en dat hebben gedeeld op social media kanalen.

Inmiddels is het merk dusdanig uitgegroeid dat je er werkelijk voor alles terecht kunt. Winterjassen, schoenen, accessoires en allerlei opvallende stijlen tops, jurken, en broeken met luxe en stijlvolle bewerkingen. Daarbij kun je zelfs voor je kinderen terecht bij de voor kinderen ontworpen collectie. Helemaal toegespitst op de laatste trends.

Een trend waar Reinders op dit moment duidelijk op inspeelt is de logo-trend. Het groot vertonen van een logo was nog niet zo heel lang geleden uit den boze, maar de laatste tijd zie je de trend weer volop voorbij komen. De logo trend is letterlijk niet te missen. De logo’s van de merken in kwestie vind je duidelijk en aanwezig op de tassen, shirts, broeken, petten en alle andere kledingstukken terug. En zo ook bij de items van Reinders.

Hoe kun je de kleding van Reinders het beste combineren?

De opvallende stijl maakt je outfit gelijk modern en vlot. Of je nu een nette rok aan hebt of een broekpak, met de combinatie van een opvallend shirt met Reinder logo, maak je een outfit meteen veel hipper. De shirts of slippers met het logo zijn souvenirs die je aan kunt trekken. Je laat met de items zien wat je stijl is en waar je van houd.

Een groot voordeel van deze trend is dat hij terug zal blijven komen. Daarbij, eigenlijk wil je ook wel pronken met dit merk. Wij zijn in ieder geval fan van deze zusjes en de stijl van de kleding. Met de items weet je in ieder geval dat je hoe dan ook zal opvallen. Weet jij wat je van de kleding van Reinders gaat aanschaffen?