“Ga je nu alweer op vakantie?” Dat is wat je vriendin aan je vraagt als je de koffer in aan het pakken bent. Je kunt niets anders doen dan glimlachen en zeggen dat je inderdaad een weekje een goedkope vakantie Spanje hebt geboekt.

De droombaan

Dat het voor anderen lijkt alsof je wéér op vakantie gaat, is niet zo gek. Je hebt namelijk de ideale baan. Je verdient je salaris met je webshop, en dat kun je waar dan ook ter wereld voortzetten. Als het weer in Nederland even niet mee zit dan kun je zoeken naar een warme bestemming. En deze keer is dat een goedkope vakantie naar Spanje geworden. Je hebt nou eenmaal een droombaan en zou het niet anders willen. Je pakt je koffer in en vertrekt een dag later naar Spanje.

Werken in je bikini

Omdat het nog voorseizoen is, heb je die goedkope vakantie naar Spanje extra goedkoop! En wat een Luxe! Je komt aan in het 4 sterren hotel waar je ontvangen wordt met een heerlijk glaasje bubbels. Je moet nog even wachten tot je kamer klaar is maar dat maakt je helemaal niets uit. Het terras bij het zwembad staat vol met knusse lounge banken, stoelen en bedden. Je neemt je glas bubbels mee en ziet jezelf de komende week hier zitten. In je bikini met je laptop op schoot.

Sunnyside up

Goed, je moet eerlijk toegeven dat je gisteren na dat ene glaasje bubbels ook wel zin had in een tweede en een derde. Maar nu zit je weer fris en fruitig aan het ontbijt en is het een goed begin van je werkdag. De ober vraagt of je een gebakken ei wilt. Je stemt toe en kiest voor de Sunnyside up. Naast je ligt je laptop, je telefoon en een notitieblok. Het is 09.00 uur in de ochtend en het zonnetje schijnt. Je kunt niet wachten om aan de gang te gaan. Dit is wat werken hoort te zijn, iets doen waar je naar uitkijkt en keer op keer een glimlach op je gezicht tovert.

Inspiratie

Je zou denken dat wanneer je lekker in de zon ligt je het werken laat voor wat het is, maar niets is minder waar. Juist door het weer en de omgeving, krijg je energie en inspiratie. In Nederland is het nog koud en omdat je een webwinkel in kleding hebt, springen de ideeën voor de zomer je om de oren. Je belt met de groothandels in Italië, je maakt afspraken voor fotoshoots en je gaat nauwkeurig afwegen wat je inkoopt.

Doordat je nu hier in het zonnetje zit is je productiviteit “sky high”. Jammer dat je over een weekje alweer terug naar huis moet. Als je zo meteen klaar bent ga je vast even kijken of je een aansluitende goedkope vakantie in Spanje kan vinden.