Je hebt leuke foto’s op Instagram geplaatst. Helaas valt het aantal Instagram volgers erg tegen. Dat is geen reden om te wanhopen. Ook jij slaagt erin om het aantal Instagram-volgers te verhogen. Bovendien krijgen je foto’s meer likes. Na het lezen van dit artikel kun je ongetwijfeld de nieuwe Instagram koningin worden.

Plaats uitsluitend foto’s van goede kwaliteit

Wil je meer volgers op Instagram? Bedenk dan dat kwaliteit minstens zo belangrijk is als inhoud. Kwalitatief goede foto’s worden nu eenmaal veel beter bekeken dan foto’s van slechte kwaliteit. Je kunt mooie foto’s maken door een filter te gebruiken. Je altijd mooie foto’s zorgen ongetwijfeld voor een groeiend aantal Instagram volgers.

Het plaatsen van hashtags bij je foto’s

Waarom moet je je foto’s voorzien van populaire hashtags? Omdat het toevoegen van hashtags waarschijnlijk de beste manier is om meer Instagram volgers-te krijgen. Dankzij die hashtags kunnen mensen die op zoek zijn naar informatie over bepaalde onderwerpen dan  je foto’s vinden. Wat zijn de populairste hashtags? Na het even googelen vind je zeker het antwoord op die vraag.

Bekijk pagina’s van succesvolle Instagrammers

Wil je weten hoe je het aantal Instagram-volgers kunt verhogen? Neem dan zeker een kijkje op pagina’s van enkele succesvolle Instagrammers. Van een goed voorbeeld kun je zeker iets leren. Je kunt bijvoorbeeld bekijken over welke onderwerpen ze posten, hoe ze met hun vele Instagram volgers communiceren en welke hashtags ze daarbij gebruiken. 

Laat reacties van je Instagram-volgers niet onbeantwoord

Volgers van je Instagram kunnen je een vraag stellen. Ze kunnen je ook een leuke reactie geven. Natuurlijk vind je het leuk als er geregeerd wordt op je foto’s op Instagram. Andere mensen vinden het ook leuk om een reactie te ontvangen. Reageer daarom zowel op vragen als op leuke reacties van je volgers. Het levert ongetwijfeld meer Instagram volgers op.

Je moet een populair thema vinden

Het is natuurlijk niet verboden om uitsluitend te posten over je eigen leven. Voor je vrienden is dit ongetwijfeld interessant. Je eigen leven is waarschijnlijk niet interessant voor mensen die niet behoren tot je vriendenkring. Wil je veel volgers op Instagram? Kies dan een thema dat veel andere mensen aanspreekt. Uiteraard kies je een thema dat je ook zelf interessant vindt. Interesse in de nieuwste mode? Met kwalitatief goede foto’s van de laatste modetrends krijg je waarschijnlijk veel meer Instagram volgers.