Hoeden en petten zijn van alle tijden. Toch is er ook op het gebied van hoofddekselmode wel wat aan de hand. Want waren de “flat caps” vroeger alleen voor krantenjongens, nu zie je ze steeds vaker weer in het straatbeeld. En met recht, want deze petten zijn echt schitterend. Kijk bijvoorbeeld eens naar het merk Stetson. Je zult Stetson vooral kennen van de oversized cowboyhoeden, maar Stetson maakt ook schitterende petten. Net wat meer luxe dan een gewoon petje en dus net wat meer aangekleed. Een pet van Stetson kun je prima dragen bij bijvoorbeeld een pak. Dat kan met een goedkoop baseballpetje dus écht niet.

Een pet van Stetson is er voor iedereen

Of je nu houdt van fijne stoffen of juist van stoer varkens- of lamsleer, er is voor iedereen een pet van Stetson beschikbaar. Je kiest, bestelt en betaalt de pet gemakkelijk online en voor je het weet loop jij er helemaal volgens de laatste mode bij. Want dat is het. Deze petten zijn nu weer helemaal in de mode. En met het koude weer dat er nog even zit aan te komen, is een pet zeker geen overbodige luxe. Je kunt er zeker van zijn dat je (kalende) kruin heerlijk warm blijft in het laatste stukje winter.
Stetson

Een Stetson is ook voor in de zomer

Je zou denken dat het een beetje overdreven is om in de zomer zo’n mooie Stetson op je hoofd te zetten. Maar mannen, zeg nou eerlijk, jij vergeet toch ook je hoofd in te smeren met zonnebrandcrème? Zo’n verbrand hoofd ziet er natuurlijk niet uit en het voelt ook nog eens niet prettig. Daarom kies je natuurlijk voor de zomer een lekker lichte pet. Dat staat altijd goed en voelt ook nog eens heerlijk.

Een Stetson is een mode-item

Zoals met veel mode-items duurt het vaak even voor de menigte op de hoogte is van dit nieuwe fenomeen. Zo komen bijvoorbeeld van de zomer de tutu’s voor vrouwen in de mode. Ik moet er nog even niet aan denken. Maar als je aan het idee van een mooie pet gewend bent, zul je zien dat je niet meer anders wilt. En zeker wanneer je het merk Stetson hebt ontdekt ben je verkocht voor de rest van je leven. Deze petten zitten zo mooi en zijn van zulke mooie materialen gemaakt, dat je oprecht niet snapt dat je dat niet eerder hebt bedacht.