Je hebt in elke ruimte wel verlichting nodig. En je wilt niet overal een opzichtige lamp hangen en alleen een peertje ziet er eigenlijk ook niet uit. Dus ben je natuurlijk op zoek naar een oplossing, en naar een lamp, die in elke ruimte kan en die niet te opzichtig is. Daar zijn gelukkig de led spot. Want een led spot die wordt gewoon geplaatst in het plafond en valt niet op en zorgt er dan ook nog voor dat jij voldoende licht in de ruimte hebt.

Een led spot in de gang.

Wanneer je binnenkomt door de voordeur dan wil je natuurlijk wel licht hebben. Je moet dan wel het licht zelf aan knippen, maar je wilt dan wel gelijk goed licht hebben. Ook zo stom om in een donkere ruimte binnen te komen. En wanneer je een erg lange gang hebt, dan kan je er natuurlijk voor kiezen om meerdere spots in het plafond te plaatsen.

Extra spots voor in de woonkamer.

Wanneer je een mooie plafond lamp hebt hangen, dan krijg je daar natuurlijk ook wel licht van. Maar het kan zo zijn, dat je dat niet helemaal genoeg vindt, of dat je een doorloop hebt van de keuken naar de woonkamer en dat je dan net halverwege niet voldoende licht hebt. Dan zijn spots in het plafond de ideale oplossing om net dat beetje overgang op te lossen met dit soort licht. En je zorgt er gelijk voor dat je beneden voldoende licht hebt. En dit geld ook goed genoeg voor de keuken. Want wanneer je hier liever geen lamp aan het plafond hebt hangen, dan kan je voor de spots kiezen. En wanneer je hier toch kiest voor een lamp aan het plafond, dan kan je net als in de woonkamer, oplossen met spots in het plafond.

De badkamer mag er ook aan geloven.

In de badkamer moet je natuurlijk wel goed nadenken welke lampen je wilt hangen. Het probleem is hier natuurlijk dat je een hoge luchtvochtigheid hebt. Dus niet elke lamp kan daar natuurlijk tegen. En het is zonde wanneer de lamp om de haver klap kapot gaat. Met spots in het plafond heb je een ideale oplossing. Want je hebt ook spots die goed tegen die luchtvochtigheid kunnen en dus minder snel kapot gaan. Dan heb je in de badkamer ook gelijk voldoende licht.