Wanneer u een beetje in het business leven zit, kent u vast wel een aantal congressen. Congreslocaties daarentegen zijn soms wat moeilijker op te sommen. Daarom is hier een lijst met congreslocaties die je echt niet mag missen! Welke congreslocatie past bij u?

Congreslocatie in Capelle aan den IJssel

Een congreslocatie die u echt niet mag misschien is Tribes Tower Capelle. Deze locatie bevindt zich in bedrijvenpark Rivium. Hier bevindt zich ook de Changpa stam, zij zijn een nomadische en kleurrijke stam uit Azië. Deze stam kunt u ontdekken terwijl u vergadert of een congres bezoekt in Tribes Tower Capelle. Het pand voldoet aan alle technische snufjes die nodig zijn om een congres te laten plaatsvinden. Wanneer u daar komt zal alles voor u klaar staan, van heerlijke koffie tot beamers. U kunt op deze congreslocatie meteen aan de slag!

Congreslocatie in Rotterdam

Congreslocatie Postillion Convention Centre WTC Rotterdam is een prachtige locatie, alleen al om te bekijken. Wanneer er dan een congres plaats vindt geeft dit natuurlijk nog meer toegevoegde waarde. Deze locatie is te midden van het zakelijke hart van Rotterdam. Wanneer u binnen komt creëren de groene ellipsvormige kantoortoren en de statige trappen meteen een magische sfeer. Deze locatie heeft 38 unieke ruimtes met een capaciteit van 5 tot 1000 personen. Iets dat erg groot en uniek is! De congreslocatie kan in al uw wensen en doelen tegemoetkomen omdat er grote verscheidenheid in zalen is, zowel in de grootte als in de sfeer en uitstraling. Ook is deze locatie erg goed bereikbaar. U kunt er zowel met openbaar vervoer als met een auto goed komen. Deze locatie heeft een eigen parkeergarage voor al haar gasten en met het openbaarvervoer is de halte voor de deur.

Congreslocatie in Nijmegen

Een congreslocatie aan de andere kant van Nederland is locatie City Resort Hotel Mill. Deze prachtige locatie levert graag een totaalpakket aan. Om congressen te organiseren bieden zij onder andere zalen, diensten en faciliteiten aan om de congressen tot een succes te leiden. Doordat het onder andere een hotel is, kunt u een congres combineren met een inspirerende activiteit. Zo kunt u bijvoorbeeld een wedstrijdje minigolf doen of een heerlijke ontspannende beautybehandeling ondergaan.  Deze locatie beschikt over vele multifunctionele zalen binnen het complex, hierdoor kan er van alles plaatsvinden. Vond u het tijdens een congres dus een erg fijne locatie, maar staat er niet snel een tweede congres gepland, dan kunt u hier ook een vergadering houden.