Plannen en organiseren, een competentie die niet veel mensen bezitten. Of ja bezitten, dat is bot gezegd, maar veel mensen zijn er niet altijd even goed in. Vaak lukt het mensen nog om de dingen voor zichzelf goed te plannen, maar daar blijft het dan bij. Of ja, zelfs daar kunnen ze soms nog wat moeite mee ervaren. Maar je hebt er ook mensen bij zitten, die super goed zijn in plannen en regelen, en dan niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen. Ze houden hun hoofd koel, niets maakt hun gek en ze vinden het nog leuk om te doen ook. Ben jij nou iemand die daar heel goed in is, en er stiekem ook nog veel plezier uit haalt? Nou topper! Want weet je dat veel mensen willen zijn zoals jij, of iemand in dienst willen zoals jij?

 

Voor jou is het een koud kunstje, maar voor anderen…

Jij haalt er je plezier uit, jij geniet er van als alles goed geregeld is. En een uitdaging hierin ga jij ook niet zomaar uit de weg. Wanneer jij er dan ook nog plezier uit haalt dan is het al super gaaf wanneer je er ook nog je geld mee kan verdienen. Veel bedrijven hebben logistiek vacatures open staan voor mensen die graag willen plannen en regelen. Wanneer het voor jou een koud kunstje is, kan jij je magie hier laten werken. Mensen zullen versteld staan wat jij allemaal kan.

 

Nog niet toe aan een baan?

Het kan zijn dat je nog vol aan het studeren bent en nog helemaal niet aan een fulltime baan wilt denken. Dat is natuurlijk ook nog mogelijk. Maar haal er vooral jouw voordeel uit wanneer je goed kan plannen. Want zo kom jij met veel minder stress jouw schooljaren door. Denk bijvoorbeeld aan minder stress met deadlines omdat jij precies goed hebt gepland, met wat speling, om jouw deadline te halen. Ook met tentamens hoef jij niet in de stress te zitten met leren, jij weet precies wanneer je voor welk vak moet beginnen en ook welk vak je welke dag en datum hebt. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk.

 

Dus ben jij goed in plannen, haal er vooral jouw voordeel uit. Want het kan je veel meer rust geven, meer dan je waarschijnlijk zal denken. En vind je het ook nog leuk om mensen te helpen, help ze dan met plannen. Jouw vrienden en familie zullen dolblij met jou zijn wanneer ze zelf minder goed zijn in plannen.