Ben jij nieuwsgierig naar het gebruik van Google AdWords? Dan ben je aan het juiste adres. Een belangrijk onderdeel van je kanaal opbouwen is namelijk dat SEA aspect, search engine advertising. In deze blog vind je informatie over wat voor soorten AdWords er zijn. Ook leer je waarom AdWords uitbesteden een goed idee is.

Campagnes, trainingen, en uitbesteden

Voor het optimaliseren van jouw online strategie en jouw kanaal, is het belangrijk om je hier even in te lezen over het soort AdWords campagnes er allemaal zijn. Je hebt ook de mogelijkheid om via Google gratis online trainingen te volgen die je leren wat je allemaal met AdWords kunt doen. Dat is echter alleen aan te raden als je veel tijd tot je beschikking hebt. Om tijd te besparen kun je beter AdWords uitbesteden, maar om het gesprek met de SEA specialist aan te kunnen zul je enigszins moeten weten waar hij of zij het over heeft.

Soorten campagnes

Zoekwoordencampagnes zijn de meest populaire vorm. Dit zijn de advertenties die boven de organische zoekresultaten in Google verschijnen, en er uitzien als reguliere Google resultaten. Veel mensen klikken hier dan ook op. Display campagnes zijn banners die je via Google op websites toont. Deze kunnen in allerlei formaten. Of hier op geklikt wordt is afhankelijk van de kracht van de banner. Shopping campagnes bevinden zich bovenaan de Google Shopping sectie. Voor de Shopping sectie zijn deze heel goed. Als iemand bijvoorbeeld shopt op ‘broek kopen’ verschijnt ook vaak automatisch Shopping en dus jouw advertentie. In-stream video advertenties kun je terugvinden op bijvoorbeeld YouTube. Als laatste zijn er universele app-campagnes die via de app store getoond gaan worden. Dit is voor het downloaden van apps.

AdWords uitbesteden voor maximaal resultaat in minder tijd

Jouw website moet kunnen stralen, en dat kun je het beste via het juiste kanaal doen. Hoe weet je nou wat het beste kanaal is? Daar heb je professionals voor. Bij AdWords uitbesteden weet je zeker dat er op het juiste kanaal geadverteerd wordt. Ook biedt AdWords uitbesteden jou meer ruimte om aan je eigen dingen te werken. Je bent er geen tijd aan kwijt. Het uitbesteden van AdWords behaalt maximaal rendement op elk kanaal met zo min mogelijk budget. AdWords uitbesteden verhoogt je verkeer en je omzet sowieso meer dan het geld dat je er aan besteedt. Ook krijg je bij AdWords uitbesteden professioneel gepersonaliseerd advies. Bespaar dus je eigen tijd en behaal toch rendement door AdWords uit te besteden.